Et vennlig rom for klesvask

En utslitt gang med mørke vegger og kjedelige former, kan fort bli til et trivelig og vennlig vaskerom, dersom man har noen gode idéer. De lyse veggene skaper den varme romfølelsen. En lav benkeplate-seksjon kan stå i kontrast til det markante men dog praktiske høye skapet på den andre veggen. Sammen utfyller de hverandre både designmessig og praktisk.

Vaskemaskin og tørketrommel får også plass, slik at klærne og tekstilene kommer nyvasket og tørre ut. Da er det bare å brette dem sammen og legge det dit de skal. Å pynte med noen blomster og dekorasjoner gjør heller ingenting for vaskerommet kan godt være et rom hvor man trives. Klikk her for inspirasjon.

Smarte løsninger på vaskerommet

Det kan godt være smarte løsninger som gjør at man blir fornøyd med vaskerommet slik man alltid har drømt om. Smarte skyvedørs-skap med dertil lure løsninger for oppbevaring og stabling, gjør at designet bare blir en bonus. For med høyglans-overflater blir selv det traurige rommet forvandlet til noe nytt. Skapene kan for eksempel skjule både tank og sikringsskap. En vegg med overskap er bare en fordel, for her kan alt av vaskemidler og tilbehør oppbevares uten at det tar plass på gulv og i hver krik og krok. En baldakin kan være tingen som gjør at lyssettingen blir perfekt. Kanskje er det vaskerommet man skal pusse opp?

Ligner på et kjøkken

Noen elsker kjøkken, mens andre foretrekker andre rom. Ikke alle har mulighet til et rom dedikert til klesvask, men noen har god plass. Hva kunne man ikke ha fått ut av integrerte skap med plass til husholdningens bøtter, koster, støvsuger, vaskemidler, tøyfiller, gulvklut og så videre. Ved siden av den lange vaskeroms-benken. En benk som tåler vann og er slitesterk. . Benken kan ha plass til skittentøyskurv og plass til håndduker eller sengesett. Her har man alt man trenger.

Et rom som bare er sitt, og hvor man kan boltre seg som man vil. Det ligner nesten på et kjøkken, bortsett fra at man ikke tilbereder mat her. Pynt vinduene med flotte gardiner eller en liten engel i karmen.

Mulighetene er mange, og har man rom til overs kan det godt hende man kan gjøre noen små endringer for at man skal få det rommet man drømte om. Sørg for at det har tilgang til sluk i gulvet og tilkobling til strøm og nok strømstyrke. Sjekk sikringsskapet for dette.

Nå har man alt man trenger for kles-vaskerommet man lette lenge etter.

Legg igjen en kommentar