Lamper på veggen

Skal må ha en moderne stil på veggen, bør belysningen reflektere veggens profil og dens detaljer. En taklampe kan gjøre dette, men det er ikke alltid man får det retningen eller styrken man vil ha. Dette kan vegglamper gjøre noe med. Disse festes som navnet sier i veggen. En rekke med slike lamper kan skape en god atmosfære. Det er vanlig å montere flere stykker med likens skjerm og fasong slik at man får en stilren vegg. Noen elsker å eksperimentere og kan putte alle slags typer vegglamper på veggen. Dette trenger ikke bare bli kult, så man bør tenke seg litt om før man henger opp hva som helst.

Lys for lesing

For at man skal kunne sitte å lese i sin egen godstol, kan en leselampe monteres på veggen. Denne har skarpt nok lys til at man lett kan sitte å lese. En slik lampe har gjerne en arm som har en knekk slik at man kan regulere avstanden og retningen. Disse er ikke vanlig å ha mange av men tilknyttet steder man sitter å koser seg.

Lamper for pynting

Det går an å se for seg en løsning med mange forskjellige lamper av stjerner og plantene som henges opp i et hjørne som skaper en følelse av nattehimmel. Dette kan være perfekt for å skape en romantisk atmosfære på et soverom eller i stua som en kul effekt. Har du også trenger en vegg til soverommet så se på www.lampemesteren.no/vegglamper/

En rad av små vegglamper med forskjellige former

En vegg kan også pyntes fint opp dersom man henger en rad med vegglamper bortover. Disse kan ha små lampeskjermer i stoff, eller være formet som skåler som vender ut og sender lyset spredt ut i rommet. De kan være kvadrater i gull som skaper en lun atmosfære eller glasskuler som lyser opp en mørk gang.

Raden av lyspunkt skaper en deilig effekt der lyset danner en buet form på veggen, og som skaper et nytt mønster på veggen.

En trappegang med alle muligheter

En kjedelig trappegang kan pyntes på alle mulige måter. Men kanskje kan lampene man fester på veggen i trappegangen symbolisere livet. Å henge opp retro-lamper og vintage sammen med moderne, klassiske og merkelige kreasjoner kan skape et helt nytt uttrykk. Ulik styrker på pærene vil også lage ulike lys-opplevelser på veggen.

Det kan være spennende og givende å eksperimentere med lys og lamper i alle fasonger og farger. Veggen i trappegangen kan plutselig bli et opplevelsesrikt innslag i boligen.

Legg igjen en kommentar