Ikke så sexy, men mye sunnere

Du ser de overalt. E-sigaretter er blitt veldig populære både blant folk som benytter dem som substitutter for vanlige tobakksigaretter og andre som synes at det å «vape» gir dem en eller annen form for stimulans, som de ikke vil være uten. For at sigarettene gir vaperne noe de ikke ville vært foruten er ganske klart for ellers ville de helt sikkert ikke sittet der og pattet på de merkelige dingsene som strengt tatt ikke ser særlig sexy ut. Så kan det selvfølgelig innvendes, at det gjør ikke tobakk-sigaretter heller, men se det er dessverre det som er litt av problemet at veldig mange ikke er enige i det.

Mange synes dessverre at det ser sexy ut å stå der med sigaretten. Og det kan man vel takk reklamen for. Og kanskje James Dean og Marlboro-mannen og enkelte andre tøffe typer som mer eller mindre frivillig har frontet det å røyke sigaretter.

Smak og behag

Nei da er det noe annet med e-sigaretter. Det ser ikke sexy ut å røyke dem, men de som gjør det er samstemte i at det gir dem en nytelse de setter pris på. For mange er det rett og slett en annen og mindre skadelig måte å få dekket sitt nikotinbehov på. Men det er ikke på noen måte alle som bruker e-sigaretter til dette formålet. Mange av de patronene man får kjøpt har nemlig ikke nikotin i seg i det hele tatt. Derimot er de fylt med væsker som er tilsatt all verdens forskjellige smaker. At fra alle mulige forskjellige frukter og bær, via kaffe og te-sorter til mer avansert smaker som er spesialkomponerte blandinger av alt mulig rast.

På nettstedet xsmoke finner du et utall av slike forskjellige smaker: les mer her. At man her finner noe for enhver smak er det som på godt engelsk kalles et understatement. For der er det bare å velge og vrake.

Nå er det nok slik at xsmoke i første rekke retter seg mot de som ønsker seg et alternativt til det å røyke tobakksigaretter. Som et ledd i å bli kvitt det å være avhengig av nikotin eller som en måte å nyte nikotinens stimulerende effekter uten å løpe den samme risiko som de som røyker vanlige sigaretter. De er flinke til å peke på alle fordelene ved å vape, fremfor å tobakksrøyke. Det at man fort kommer i bedre fysisk form er et argument som treffer de aller fleste.

Legg igjen en kommentar