Fiks huset hos Bauhaus.no

Bauhaus.no er en ny nettbutikk fra varehuset Bauhaus. Her har du mulighet til å kjøpe verktøy, utstyr og materialer for å fikse på huset, enten det er snakk om våtrom eller tørrom, eller utsiden av huset. Her finner du redskaper og utstyr til hagen, uthuset og garasjen. 

Med andre ord finner du her det meste du trenger til bolig og hjem. På nettstedet er utvalget ofte litt mer begrenset enn det er i varehuset. Konseptet ‘alt under samme tak’, som har vært Bauhaus sitt motto siden forretningen startet i Tyskland på 1960-tallet, gjelder fortsatt, både i varehuset og i nettbutikken. Dertil er varene rimelige og hovedsaklig av god tysk kvalitet. Selv om ikke helheten av sortimentet er fremstilt i Tyskland, så gjelder fortsatt tyske kvalitetskrav og kontroller av kvaliteten.

Sortimentet kan deles inn i syv store overordnede kategorier: Verktøy og jernvare, Oppvarming, Hage og fritid, Maling og dekorasjon, Tre-varer, Elektronikk og belysning og våt-rom og kjøkken.

Stort utvalg av alt du trenger for oppussing hos Bauhaus.no

Med hjemmesidens interne søkemotor får du raskt en god oversikt over hva som tilbys, og du finner nøyaktig frem til det du er ute etter. Blant hundrevis av varemerker finner du med enkle grep merket du er ute etter, om du bruker den alfabetiske oversikten som står til rådighet i margen.

Alt du trenger for å gjøre det selv

Om du er nevenyttig, finnes det ingen hindring for at du skal kunne gjøre alt på egenhånd. Da sparer du lett en del utgifter til håndverkere, eller til innleide entreprenører. Du får også en god oversikt over hva varene koster hos Bauhaus.no. Selv om håndverkere gjerne kan få tak i materialer til en billigere penge, fordi de handler i større kvanta, så betyr ikke det at varer og materialer er billigere når de kommer frem til ditt hjem. Håndverkeren legger gjerne til et påslag på prisen, både for innkjøp, lagring og frakt. Har man uflaks ender man opp med at mellommannen blir til et fordyrende ledd.

Hjelp og tips til den som gjør det selv

Bauhaus.no (klikk her) er mer enn bare en materialtilbyder og et lager. Om man handler her, får man alt man trenger. Tjenester som tilbys inkluderer kapping av materialer, hjemkjøring og maling, samt lakkering. Man kan også få generell rådgivning om hvordan man gjennomfører forskjellige prosjekter. Butikken har mange fagfolk som kan stå til rådighet med gode tips for den som bygger selv.

Legg igjen en kommentar