Duka – en PC for de eldre

Duka er et selskap fra Grimstad som har spesialisert seg på å levere fullstendige pakkeløsninger som er skreddersydd for dem som ikke er vant med alle nyvinninger innen datateknologi og IT – Se på Dukapc.no. Målgruppen for denne satsingen er spesielt eldre mennesker som har levd store deler av livet uten å ha trengt en pc eller som ikke har hatt interesse for å sette seg inn i den tekniske utviklingen. Da kan det nemlig være vanskelig å ta steget til å kjøpe seg en laptop, eller en hjemmedata. Det blir lett mye å sette seg inn i, og terskelen kan virke meget høy.

Duka hjelper deg med å ta steget inn i den nye teknologien

På den andre siden har så mye av resten av samfunnet utviklet seg i den retning, at man ikke lenger er integrert i samfunnet om man ikke har en hjemme-pc. De fleste tar seg for eksempel av alt av bankvirksomhet og betaling av regninger med datamaskinen. De fleste leser også aviser, og deltar i samfunnsdebatten ved hjelp av pc, og de er aktive på sosiale medier. Muligheten for hva man kan gjøre med en hjemme-pc er stor, og man går glipp av mye om man ikke behersker denne nye teknologien.

Underholdning og fritidsaktiviteter

Mange eldre har vanskelig for å bevege seg, og det kan være tungt å gå ut, eller å komme seg rundt i sin egen bolig. Likevel kan man være klar i toppen. Da kan det ofte bli kjedelig å sitte hjemme og sture, og man mister en del livskvalitet. Selv om en datamaskin ikke er et godt substitutt for menneskelig kontakt, eller sosial omgang ute blant folk, så kan den fortsatt bidra til å gjøre tilværelsen mer behagelig. Det er ikke vanskelig å bruke en hjemmedatamaskin til å finne interessante TV-programmer, filmer, eller musikk som man liker. Man kan finne lydbøker for den som ikke ser så godt, eller man kan finne e-bøker for den som fortsatt ser, og liker å lese. Man holder seg også i bedre kontakt med yngre slektninger, som gjerne utelukkende kommuniserer over plattformer som man får tilgang på med en pc.

En pc fra Duka gjør det enklere å delta av disse tilbudene

Når man har en pc og tilgang på Internett, blir det langt enklere å ta del i alle de mulighetene som Internettet og datateknologien tilbyr. Med servicepakken fra Duka er de første stegene mye lettere, og man får videre hjelp med å bygge ut sine evner, og til å få øye på nye muligheter.

Legg igjen en kommentar