Verktøystavler

Det varmer en logistikkingeniørs hjerte, når man hører om sortering, systematisering, samling og supplement. En verktøystavle er resultat av en slik tankegang, og med tavlen kan man få gjennomført alle disse elementene for forbedring. Når arbeidsplassen flyter over av utstyr, verktøy og andre ting, blir fort alt uoversiktlig. Du bruker masse tid på å finne ting, bruker kanskje feil utstyr til feil oppgaver.  Alt ligger spredt for alle vinder, du må spørre kollegaene dine om å låne deres utstyr.  På tavlen vil man kunne systematisere og kategorisere de ulike verktøyene, og dersom du mangler en fastnøkkel av en dimensjon, dermed finner man fort ut hvilken nøkkel som mangler. Og da kan man anskaffe seg den i en flott samling av verktøy. En flott tavle viser også fram at du har kontroll og system på sakene, og kan også gi deg bedre omdømme utad.

Altistore har alt du trenger for å systematisere

Når du har funnet ut at du mangler en verktøystavle, bør du ta en runde på nettstedet Altistore. Altistore har alt du trenger. Alle typer tavler fra noen hundre kroner til mange tusen kroner.  Med denne formen for plassbesparelse vil du få frigjort masse plass på arbeidsarealet ditt. Hammer, skiftenøkler, skrujern og så videre vil plassen din skinne opp som en juvel.  Altistores tavler selges ikke med kroker, men disse bør du skal deg, hvis du ikke har dem fra før. Du kan også bruke skruer med et litt stort hode, slik  at du kan henge opp verktøyet ditt enkelt og greit.

Med perforering av tavlen er det enkelt å feste kroker og skruer. Dette trenger man for å sette opp verktøyet pent og systematisk.

Verktøystavler til dekorasjon og pynt

Selv om ikke dekor og hvor fint et arbeidsrom er utsmykket, er det nok mange karer som synes at det er viktig med trivelige og ryddige omgivelser. Å komme inn i et rom med verktøystavler i rad på rad bortover veggen, gir et imponerende inntrykk for de fleste. Å få oversikt over verktøyet sitt, er nok noe de fleste snekkeren eller mekanikere kan tenke seg,  I en travel hverdag blir som oftest verktøy, olje- filler, papirer og annet rot strødd utover i en eneste mølje. Men kommer sjefen din innom verkstedet som du har ansvaret over, og du har spikret opp verktøystavler og påbegynt en feiende flott plansje over ditt sorteringsregime, så vil han raskt gi deg lønnspålegg. Og, jammen tror jeg ikke også han liker dekorasjonen din, som består av ”superbike” og andre 750 kubikkere som du har pyntet veggene mellom verktøystavlene dine. Sjefen kaller rommet bare for ”det aller helligste” etter at du gjennomførte oppgraderingen. Og alt fikk du fra Altistore sin internettside som var din egen favorittside for kontorrelaterte artikler. Veggpynten hadde du selvfølgelig samlet opp gjennom årene, da faren din tok deg med rundt om i Europa for å følge de tapre ”superbike” – rytterne. Men fra verkstedet ditt får du fortsatt den herlige følelsen som du fikk første gangen du var med din far på den legendariske Estorilbanen og så på The Doctor og Max Biaggi i hårnålsvingene.

Legg igjen en kommentar