Røde slips kan vise makt

Det er ikke uten grunn at man skal være nøyaktig og perfeksjonistisk når det kommer til hvordan man kler seg. Klær viser frem hvem man er på mange måter. Dersom man ikke er nøye med hva man tar på seg, så kan utfallet bli katastrofalt. En skjorte uten mansjettknappene i orden, en krøllete bukse eller et slips som ikke matcher fargene på skjorte og dress, det kan bli krise. Er du ikke nøye på dette, viser det også at du kanskje ikke er så nøye på andre ting. Se for deg at du skal i et intervju for drømmejobben du har drømt om i mange år. Endelig er du tatt inn til intervju. Det er nå det gjelder. Du har forberedt deg. Du har lest deg opp på selskapet som vil ansette deg. Du har dratt til frisøren og klippet en flott frisyre. Du har trent. Du har strøket dressen. Du har pusset skoene. Du har fikset slips…. du har ikke fikset slipset!!! Du har et juleslips som spiller ”Jingle Bells” og et krøllete slips som har et blomstret mønster. Nei og nei. Dette går ikke.

Slipshop for menn som vet at det er røde slips som teller

Rødt er symbol på makt, lidenskap og begjær. Og med et rødt slips til den nystrøkne dressen, på en flott mannekropp, vil alt være klart for intervjuet uken etter. Så du har ikke annet å gjøre enn å haste inn på webshoppen til Slipsshop. For du vet at her får du hjelp. Sortimentet deres består av røde slips i mange ulike nyanser. Slik at du kan velge den tonen som passer best til deg. Et slips i mørkerød sateng krystalliserer seg fort ut. Det passer perfekt. Bredden er akkurat slik du hadde sett for deg det, og fargen uttrykker din maskulinitet, din gir ett inntrykk av selvstendighet og kontroll. Det er viktig for deg at slipset i denne sammenhengen er ensfarget, for de stripete slipsene passer bedre for klovneri. Den anledningen kommer senere, når sønnen din skal be inn til bursdagsfest. Du bestiller, du betaler og du venter

Noen dager til så kommer det røde slipset

Det var ikke noe tvil da du så det røde slipset som nå er i din garderobe. Og du var ikke i tvil da du så nettsiden som Slipsshop.com hadde. Det var utrolig enkelt å handle her tenkte du sikkert da du la inn kredittopplysningene dine. Først fant du ensfargede slips øverst i kategorivelgeren. Fra kategorivelgeren på venstre side, fant du fort fargene du kunne velge mellom. Deretter fant du fargetonene du ville velge mellom. Det var greit å velge det mørkerøde slipset du fant der. Litt nedenfor fant du anmeldelser fra andre kunder. Det var veldig gode tilbakemeldinger. Alle hadde noe bra å si om nettbutikken. Og der føyde du deg inn i rekken av fornøyde kunder. For etter noen dager hadde du slipset ditt. Og det beste var at øverst på siden, fant du ut en hemmelighet. Slipsshop.com er bare en av fire spesielle nettbutikker for karer som deg. Det finnes også nettsider for sløyfer, mansjettknapper og bukseseler.

Kjøp slips hos Slipsshop.com

Legg igjen en kommentar