Tips til små bad

Dansani er fullt klar over at det fort kan bli trangt om plassen i et baderom. De mest vesentlige møblene og hvitevarene tar som regel en del plass. Vi kan derfor tilby et bredt utvalg av baderomsmøbler i rett størrelse, samt gode tips til sparing av plass på ditt bad. Hos oss finner du den inspirasjon små bad som du trenger for at du skal være fornøyd.

Er du kreativ nok, blir det plass til alt. Ta en kikk gjennom vårt sortiment til du finner en passende blanding av møbler i størrelser som tar hensyn til et lite bad. Vi gir inspirasjon til det meste. Små baderom krever at de ulike elementene organiseres på en smart måte. Du skal tross alt ha plass til alt du trenger, og badet skal selvfølgelig ta seg bra ut. Det må dessuten være romslig nok til at du kan bevege deg.

Dusj, toalett og vask er selvfølgelig blant de mest åpenbare nødvendighetene på badet, og disse elementene tar også en del plass. Et godt tips når det gjelder innredning av små bad, er å ha så mye plass på gulvet som mulig. Slik virker badet større. I tillegg blir gulvet mye enklere å rengjøre.

Både toaletter og servanter kan gjerne være vegghengte, akkurat som skuffer og hyller. Mange dusjdører kan skyves inn til veggen når de ikke er i bruk. Dansani tilbyr speilskap som også inkluderer hyller, stikkontakter og andre praktiske detaljer. Vi er opptatte av å få mest mulig ut av liten plass. Speil bidrar dessuten til å få badet til å se større ut.

Skulle du likevel mangle oppbevaringsplass selv etter å ha fulgt disse rådene, finnes det heldigvis ytterligere tiltak som kan gjøres. For eksempel kan plassen over toalettet brukes til å henge opp skap eller hyller som kan romme ting som ikke får plass andre steder. En annen snedig måte å få større romfølelse på, er ved å ha lyse overflater.

Det er ikke uten grunn at vi i Dansani sier at baderommet er hjemmets viktigste rom. Vi mennesker tilbringer faktisk mer tid på badet enn vi tenker over, og det er der vi foretar oss våre mest hygieniske gjøremål. Slik blir badet et veldig personlig rom. Derfor er det viktig for oss at du som har et lite bad, tar de rette forhåndsreglene når du skal i gang med innredning. Et tilstrekkelig og estetisk tilfredsstillende bad er vesentlig for at du skal kunne trives i hjemmet ditt.

 

Legg igjen en kommentar