Opplev fantatisk Spa i Oslo

Ønsker du å gjøre noe helt spesielt? Da vil spa dag på THE THIEF kunne være noe for deg. En dag borte fra storbyens mas og fjas, hvor du er i en annen verden. Spa er en fantastisk måte å kople av, lade batteriene og bare ha det fint, og med spadag på The Thief får får du oppleve mye. Du får 50 minutters massasje, full tilgang til Thief spa, lunsj i Thief foodbar og ellers alt du trenger for en herlig dag. The Thief sies å være et hotell i verdensklasse som har «stjålet» det beste fra mange verdener. Her får man samtidskunst fra internasjonale og norske designere spa behandlinger fra kriker og kroker i verden og gourmet mat.

Du kan unne deg selv en tyrkisk hamam-opplevelse eller en marokkansk leirbehandling. Eller kanskje ansiktrens, neglebehandling eller ryggmassasje? Vi har også treningsrom og 12 meter langt svømmebasseng. I løpet av en dag på The Thief kan du oppleve alt dette.

The Thief ligger vakkert til på Tjuvholmen, omtrent midt i hjerte av Oslo – med fjorden som nærmeste nabo.

Spa på The Thief kan tillby en rekke behandlinger. Selvfølgelig massasje og kroppsbehandling, men de tilbyr også gode voksbehandlinger pedikyr, manikyr, behandling av øyevipper og øyebryn for å nevne noe.

Du kan oppleve «Sensory Sky» som er en opplevelse for sansene, med tropedusj, fossefall og massasjestråler med lys og dufter. I vårt 12-meters basseng kan du lene deg tilbake under stjernehimmelen, og se på båtene gli forbi i Oslofjorden. Bassenget har motstrømseffekt og et fargespill som har terapeutiske virkninger.

I dampbadstuen er det vulkans leire som er hentet fra foten av Atlasfjellene. Den er veldig kjent for sine terapeutiske virkninger. Den renser, heler og gjør huden god og myk. I badstuen får man en effektiv salgskrubb, og deretter påfører man leiren. Etter 15 minutter skyllens leiren automatisk av ved hjelp av varme tropedusjer i taket.

The Thief Spa har også fansk badstue, som er av en type du aldri opplever andre steder. Mesteren heller vann og eteriske oljer på de varme steiene, og dampen og oljenes duft fordeles ut i rommet. Dette gir økt blodsirkulasjon og økt energinivå.

Det er selvfølgelig også et ekte Hammam på The Thief, med oppvarmede benker hvor terapeutene gjør en grundig kroppskrubb som renser huden og fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen. Etter det får man såpeskum og skummassasje – og hodebunnsmassasje.

Alle disse opplevelsene på flotte The Thief i Oslo.

Legg igjen en kommentar