Hvor trygg er Bitcoin?

På et eller annet tidspunkt har du helt sikkert hørt om valutafenomenet Bitcoin. Bitcoin har vært forbundet med både voldsom verdistigning og stor usikkerhet som valuta. De fleste har hørt om det, men det er kanskje ikke så mange som har prøvd å investere i det. Det mange ikke vet, er at bitcoin blir mer og mer vanlig kan brukes av helt vanlige mennesker, spesielt hvis du er interessert i investering, men er det egentlig trygt å bruke?

Kan jeg investere i Bitcoin? 

Bitcoin er en såkalt kryptovaluta, en digital valuta, som ikke blir kontrollert av en sentralbank. Mange vil argumentere for at bitcoin er et marked i stor vekst. Fordi bitcoins ikke har noen stabiliseringsmekanisme, kan verdien være ustabil, men Bitcoin blir stadig mer og mer regulert som valuta. Dette kan bidra til at det kan være en god investering å kjøpe bitcoins. Dette er også med til å gjøre valutaen tryggere å bruke og investere i. Det er mange måter du kan holde deg oppdatert på bitcoins og få gode råd til investeringer. Du kan blant annet lese nyheter, nyttig informasjon om bitcoin og gode investeringstips her.

Er det trygt? 

For å kunne kjøpe og selge bitcoins trenger du en virtuell lommebok. Bitcoin er kun så sikkert som det den virtuelle lommeboken er, derfor er det viktig at du velger en trygg virtuell lommebok når du skal begynne å kjøpe og selge bitcoins. Bitcoin i seg selv er trolig et av de sikreste nettverk i verden. Det finnes flere ulike digitale lommebøker man kan velge for å oppbevare bitcoins, og det kan være vanskelig å gjennomskue hva man skal velge. Det tryggeste er å velge en hardware-lommebok som er offline og som oppbevares, i likhet med verdier i den fysiske verden, på et trygt sted. 

Legg igjen en kommentar