Sånn introduserer du leketøy for partneren din

Det å introdusere partneren sin for sexleketøy er noe som kan føles litt skummelt. Men det behøver det ikke å være. Det å bruke leketøy sammen burde være akkurat like naturlig som å bruke dem alene, men dessverre er det ikke sånn – i hvert fall hvis man ser på hvordan dette generelt sett oppfattes i samfunnet. Men denne holdningen er noe som står i veien for at man kan ha et enda bedre sexliv med partneren sin likevel, så i denne artikkelen skal du få noen tips til hvordan du kan gå frem, sånn at dere begge to kan få et bedre sexliv sammen. 

Før du snakker med kjæresten din, kan det være fint å vite litt mer om hva som faktisk finnes der ute, sånn at du kan ha noen gode, konkrete forslag. Finn mer informasjon her og tenk på hvilke ting det er mest sannsynlig at de ville ha lyst til å prøve sammen med deg. 

Sånn starter du samtalen 

Det å introdusere leketøy inn i dynamikken deres kan føles litt skummelt. Som at det skulle være noen trussel for partneren din. Her er det viktig at man har fokus på alt det som fungerer kjempebra, og heller introdusere det som noe nytt og helt annet. Det er ikke noe dere skal gjøre i stedet for noe annet, men heller se på det som noe som kan gjøre dynamikken deres enda bedre. 

Det å gi noen verktøyer, eller leketøy, som kan gi dem muligheten til å gi både dem selv og deg mer nytelse er noe man burde se på som et pluss, og ikke noe som truer dynamikken deres. Se på det som noe gøy dere kan utforske sammen – ha konkrete eksempler på hva du har lyst til å prøve sammen, og ha samtidig et åpent sinn sånn at dere kan utforske og velge leketøy sammen.