Oktoberfestkostymer

Hvert år feires Oktoberfest over hele verden, etter sigende er dette verdens største folkefest. Det hele startet i Munchen i 1810 for å hedre et bryllup og har siden den gang bare økt i omfang og feires nå over hele verden. Oktoberfest varer over 16 dager og finner sted i store øltelt hvor man sosialiserer seg og har forskjellige underholdningsinnslag. Skal man på oktoberfest er det naturligvis morsommere om man og kler seg som tyskerene fra Bayern i tradisjonelle lederhosen og alt som hører med

Nettbutikkene fører et godt utvalg av oktoberfestkostymer og her er det også svært enkelt og trygt å handle samtidig som varene kommer hurtig og direkte på posten noen få dager etter at man har betalt. Nettbutikkene benytter seg ofte av flere forskjellige måter man kan betale på som for eksempel kredittkort og Paypal for å nevne et par. Så da kan du sitte i ro og mak hjemme og kikke på det perfekte kostymet til oktoberfesten.

Oktoberfest kostyme til gutta

Her er det standard med lederhosen som tidligere nevnt, lederhosen er en type kortbukse med bukseseler i en drakt, den er som oftest laget av lær og er et tradisjonellt plagg fra Munchen og alpeområdene nær Østerike. I tillegg til denne har man en litt romslig skjorte, knestrømper og sko som matcher lederhosen samt mange har en spesiell hatt på hodet. Man kan som oftest velge å kjøpe enkeltplagg eller hele komplette kostymer. Uansett sålenge man kjøper det mest essensielle så vil man kunne blende inn på hvilken som helst plass i verden og feire oktoberfest på Bayernsk vis.

Jentenes Oktoberfest kostyme

Det finnes feminine lederhosen antrekk for jentene også men det aller mest vanlig er litt mere sexy og stilige serveringsantrekk som er i bayernsk/ tyrolskinspirert stil. Dette er knekorte kjoler med blonder og innslag av stilige farger samt kne eller nettingstrømper og det passer ofte å bruke en lang blond parykk med fletter. Dette er kostymer som er småfrekke og det er litt det oktoberfest handler om. Det er jo verdens aller største ølfestival så det piker, øl og sang.

Oktoberfestkostyme tilbehør

Ofte når man kjøper antrekket sitt så følger ikke hatten med, det er noe man må tenke på fordi en skikkelig tyrolerhatt setter en klar spiss på kostymet. Tyrolerhattene er som regel fargesterke og kan ha både fletter eller fjær festet til hatten. De kan også være ganske lange og spisse oppover omtrent som trollmannhatter. Oktoberfest sko kan også være greit å huske på, disse skoene er som lederhosen laget av lær og passer således perfekt til resten av antrekket.

Av andre ting som kan nevnes så finnes det en rekke morroeffekter som ølbriller og forskjellige belter hvor man kan montere glasset eller øllen osv. Oktoberfest skal som tidligere nevnt kun være morro og man tar ikke ting så veldig høytidelig. Dersom man går i tankene å arrangere oktoberfest selv så må man huske å handle inn store ølglass. Øllen under oktoberfest skal nemlig serveres i glass som gjerne rommer over literen. Se også her.

Legg igjen en kommentar