Lag et Filibabba barnerom som barn vil elskeFilibabbas produkter passer både miljøet og din baby. Produktene deres er laget av god kvalitet, så de bør nok holde i mange timers lek. Produktene deres er enkle å dekorere fordi Filibabbas produkter er utformet enkelt. Derfor er de også enkle å innrede et barnerom med, for de er ganske enkle. Derfor kan barnerommet fort bli personlig, fordi man lar barnets hverdagslige ting promoteres.

Ved å la leker være en del av innredningen og dermed la det stå i rommet, kan barnets lek vare i mye lengre tid. Det hender ofte at leken må ryddes opp etter en lek. Hvalen Christian er både praktisk, men kan også brukes til pynt. Hvalen er en perfekt følgesvenn hvis barnet ditt ikke liker å sove i mørket, pluss at den er veldig søt når den reiser seg.

Derfor er det godt å pynte med Filibabba
Fillibabbas produkter er riktig produsert. De er GOTS-sertifisert, noe som betyr at deres bomullstekstiler er riktig produsert. Produktene deres passer perfekt i ethvert hjem. Designet deres er enkelt slik at de kan passe inn i flere forskjellige hjem. Produktene deres er gode å dekorere barnerommet med, for de fleste produktene brukes fortsatt hver dag og det er helt sprøtt å måtte oppbevare dem hver kveld.

Bærekraftig: Filibabba er GOTS-sertifisert og står for Global Organic Textile Standard. Filibabba er et av de eneste merkene i Danmark som er GOTS-sertifisert. Som kunde hos Filibabba kan du regne med at bomullstekstilene produseres riktig gjennom hele verdikjeden. Du kan også regne med at deres fabrikkarbeidere blir behandlet ordentlig og ikke bruker barnearbeid på fabrikkene deres.

Moderne innredning: Filibabbas produkter er stilige. De kan passe inn i de fleste hjem. Derfor er det enkelt å innrede moderne med produktene deres. Sengetøyet deres er for eksempel både i fantastisk kvalitet, men det finnes også med forskjellige mønstre som hver utstråler noe forskjellig. Produktene deres kan være med på å gi barneromsinnredningen et personlig preg.

Pynt med hverdagsting: Når du pynter med Filibabba, pynter du stort sett med praktiske ting som du vanligvis bruker til hverdags. Velger du å innrede barnerommet med et aktivitetsrede, så velger du å innrede rommet med noe som trolig blir brukt hele dagen. Derfor er det lettere å la den inngå i innredning, i stedet for å måtte pakke den bort hver gang den ikke brukes.

Hvordan dekorere med Filibabba
Som skrevet tidligere er det smart å innrede barnerommet med produkter fra Filibabba. En god grunn til å pynte med Fillibabba sine produkter er at de tingene du fortsatt bruker til hverdags blir brukt til å dekorere barnerommet. Når du bruker dem i innredningen av barnets rom, bør du eller et annet familiemedlem ikke bruke tid på først å finne gjenstanden og deretter sette den tilbake etterpå. Når leken brukes som en enhet, lar den ens lek fortsette og ikke må pakkes ut etter lek. Med produkter fra Filibabba kan du nesten dekorere og dekorere et helt barnerom.

Filibabba gjør hvalen Christian, som er et nattlys. Lampen vil passe perfekt hvis barnet ditt har problemer med å sove i mørket. Ikke bare er det godt som nattlys, det er også en veldig søt hagestående.

Sengetøyet fra Filibabba er også en kjempehit. Sengetøyet deres er laget av 100 % GOTS-sertifisert økologisk bomull, som sikrer høyeste kvalitet. Sengetøyet deres kommer i forskjellige farger og med forskjellige mønstre.