Gummistøvler holder deg varm og tørr

Støvler fra Skoringen holder deg varm og tørr på bena. Her finner du alle mulige typer som du kan tenke deg (klikk her), fra de rent praktiske og klassiske gummistøvlene som alle kjenner fra gammelt av, til mer stilfulle og innovative modeller, som gjør et langt mer prydelig og moteriktig inntrykk. Det finnes i dag meget flotte støvler som ser like moteriktige ut som skinnstøvletter. Gummistøvler og gummisko kan man få i alle farger og fasonger, med mønster, blomsterdekorasjoner, polka-prikker. Høyden kan variere nesten valgfritt, fra de som går opp til kneet, til ankelhøye gummistøvler, eller lave gummisko.

Fordelen er at de er gunstigere i prisen, og at de som regel er bedre til å holde regnet, fukten og slapset ute. En gummistøvel er nemlig det eneste skotøyet som faktisk garanterer deg at føttene blir helt tørre. Det finnes nemlig ikke noe som er mer plagsomt enn at man har våte føtter. På gode gummistøvler finnes det ingen lisser, sømmer eller tunger, hvor vannet kan trenge inn.

En høy robust gummistøvel er bra om man skal ut i naturen, eller driver med utendørs arbeid, men de tar seg ikke alltid like godt ut om man har andre ting for seg. Trenden de siste ti årene har vært at det er kommet flere og flere gummisko og -støvler som passer til penere antrekk, og som ikke distraherer for mye, eller tiltrekker seg for mye oppmerksomhet i forhold til resten av antrekket.

Tiden da man kunne kjenne igjen norske forretningsfolk på internasjonale flyplasser fordi de gikk i dress akkompagnert med gummistøvler og ryggsekk, er forhåpentligvis snart forbi…

Vinteren er på hell, og man kan forvente slaps og våte sokker

På den kalde årstiden er det viktig å holde seg varm og tørr på bena, noe som alltid er en utfordring – om man bor på landet eller i byen. Derfor anbefales det alltid at man sørger for å kjøpe en støvel eller sko som er litt for stor, dersom den er for vinterbruk eller om den for eksempel skal brukes for å fiske eller til å gå gjennom mye kaldt vann. Som regel er det nok med én størrelse opp. Dette sier man selvfølgelig, fordi det er viktig at man får plass til enkle eller doble ullsokker i de nye støvlene. Dette er sunt for føttene, siden ulla absorberer fuktighet. Ullsokker er et godt valg, fordi det holder foten varm i støvelen, hvor det lett kan bli litt klamt.

Legg igjen en kommentar