Forskjellige typer vibratorer

Vibratorer er en betegnelse på sexleketøy som kan brukes av menn eller kvinner. Se på Sinful.no. Leketøyet vibrerer eller pulserer i forskjellige hastigheter eller styrker. De kan komme i forskjellige farger, størrelser eller fasonger. Vibrasjon kombineres ofte også med andre sexleketøy som dildoer og penisringer. En mann kan feste en ring til sin penis med en liten vibrator oppå sik at vibratoren treffer klitoris ved samleie. Man kan også kjøpe dildoer med vibratorer inne i seg slik at når man leker med en dildo, ved å trekke den inn og ut av seg selv vil den også gi puls eller vibrasjon til skjeden.

Den klassiske vibratoren er en liten eller stor, kort eller lang gjenstand som vibrerer eller pulserer. Leketøyet brukes ofte til å plassere på klitoris for å stimulere klitoris. Mange kvinner har vanskelig med å få orgasme uten at klitoris stimuleres. I så måte kan man ha med en liten vibrator under samleie slik at man stimulerer klitoris mens man har samleie. Dette vil skape en veldig deilig følelse for partner også.

Mange partnere synes også det er veldig opphissende og bruke en vibrator på sin partner. Da kan man se kjønnet veldig nærme mens man leker med vibratoren på kjønnet. Man kan da observere sin partners responser i henhold til hvor man holder vibratoren. På en slik måte kan vibratoren være en fin venn når man skal utforske hverandres seksualitet. Dette kan man gjøre foran hverandre og sammen.

Vibratorer er fine sexleketøy å ta med seg. De er lette og kan være små. Noen produsenter har laget pene smykker ut av vibratorer slik at man kan bære vibratorene rundt halsen som en liten smal og lengre pinne. Da kan man fint ta av smykket når man er i parken eller på et utested for å massere seg selv når man er mest opphisset. Det kan også være en fin måte å legge litt ekstra i forholdet om man gjør dette sammen med sin partner.

Å bruke en vibrator riktig på sin partner er en treningssak der man rett og slett må prøve seg fram, og lære hverandre å kjenne. Det er en deilig følelse når ens partner gir oralsex samtidig som partneren bruken en vibrator på en. Blandingen av en fuktig, varm og myk tunge med puls eller vibrasjon gjør sannsynligheten for en orgasme større.

Sexleketøy er noe man har hatt i alle år og noe som er veldig vanlig blant mange par. De er en fin måte å lære seg selv å kjenne, alene eller med sin partner.

Legg igjen en kommentar