Få kontroll på økonomien ved refinansiering

Spar penger ved refinansiering av kredittkortgjeld – få informasjon her om hvordan du kan refinansiere gjeld – søk allerede i dag!

Du kan spare penger på refinansiering av gjeld, dersom du har gjeld hos flere finansieringsselskaper. Refinansiering av gjeld betyr kort sagt at alle lånene eller den samlede gjelden samles til et stort, samlet lån med en en lavere rente. Det er flere fordeler ved refinansiering, blant annet kan du spare penger på renteutgifter samt at du får bedre struktur og overblikk over økonomien. Det kan være en fordel å refinansiere flere smålån eller kredittkortgjeld, ettersom lån med lav rente har lavere rente enn kredittkortgjeld. Dermed kan du spare betydelige summer ved å refinansiere gjeld.

Det er raskt og enkelt å søke om refinansiering av lån (kilde: MONEYBANKER), dette skjer ved at du fyller ut en lånesøknad på nettet. Deretter går det ikke lang tid før du mottar et tilbud fra banken. Husk at lånet først blir gyldig når du godkjenner tilbudet fra banken. Refinansiering av lån gir deg som har flere små forbrukslån muligheten til å få bedre kontroll over økonomien og spare massevis av penger hver måned på renteutgifter, og du slipper høye gebyrer og rentekostnader. Hvis du er i en situasjon hvor du ikke lenger har det store overblikket over hva som skal betales til hvilket tidspunkt er refinansiering av gjeld et godt alternativ, fordi alle lånene samles på ett sted. Det gir deg bedre struktur og overblikk over økonomien din. Dessuten får du bare en lånegiver og en faktura. Når du søker om refinansiering av lån kan du velge mellom flere forskjellige banker. Det er lurt å gå igjennom alle lånetilbudene og sjekke betingelsene og villkårene. Det tar litt tid, men det lønner seg alltid i ettertid fordi du på denne måten kan finne fram til det beste lånet for deg og din økonomi.

Les mer om økonomi her.

Hvorfor velge refinansiering?

Refinansiering av lån betyr ikke at den gamle gjelden automatisk blir slettet, men man får i stedet bedre rentebetingelser ved å ta opp et nytt, større lån for å nedbetale gamle lån eller samle flere smålån under et stort lån. Disse større lånene har vanligvis bedre rentesatser, noe som gjør at du kan spare store summer i renteutgifter hver måned. En annen god grunn til å velge refinansiering av smålån er at du kan redusere utgifter på gebyrer, og samtidig få bedre kontroll og oversikt over økonomien ettersom de mange smålånene blir samlet på et sted. Dermed behøver du kun å forholde deg til èn aktør i stedet for flere ulike aktører, og det gjør din økonomiske hverdag enklere og mer behagelig.

Enkel søkeprosess

I likhet med forbrukslån, er det raskt og enkelt å søke om refinansiering av kredittkortgjeld, og du vil motta flere tilbud fra forskjellige lånetilbydere. Som ved alminnelige forbrukslån stilles det ingen krav til sikkerhet i form av eiendeler for lånet. De vanligste betingelsene for å få innvilget en lånesøknad om refinansiering av kredittkortgjeld er at søkeren skal være minst 20 år gammel, ha norsk statsborgerskap, ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

Legg igjen en kommentar