Den perfekte gaven til en venninne

Selv til en god venninne kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Kanskje har hun ikke ønsket seg noe spesielt eller kanskje synes du det er vanskelig å gå råd til det hun har ønsket seg. Uansett så håper vi at denne artikkelen kan gjøre det litt lettere å finne en gave til den flotte venninnen som har bursdag eller som skal få en julegave.

Det er litt forskjellige prisklasser på noen gaveideer nedenfor, men vi håper at du kan finne en gave som passer venninnen din og lommeboken din på en gang. Husk også at noen av ideene kan gjøres enda billigere enn det spesifikke alternativet vi har skrevet nedenfor.

Minner for livet

Kanskje er dere en gjeng som skal gå sammen om å spleise på en gave, eller kanskje er det bare du som skal gi en gave alene. Uansett så kan et fotoalbum være en super gave. Om dere er mange som spleiser så kan for eksempel alle ha en dobbeltside hver med bilder og en hyggelig tekst. Om gaven kun er fra deg så kan du selv skrive en hyggelig beskjed og lime inn noen koselige bilder dere har tatt sammen.

Om du tenker at du ønsker å gi noe annet enn et fotoalbum så kan du også finne en aktivitet dere kan gjøre sammen. Her må du se litt an hva du har i budsjett. Det kan for eksempel «bare» være en middag ute eller lag noen kuponger som representerer øl dere skal ta på byen. Om du ønsker eller har mulighet til å legge litt mer penger i gaven så kan du for eksempel gi en tur på glamping, tretopptur eller en natt på spahotell. Dette kan føre til en kveld dere kommer til å huske resten av livet.