Bauhaus historie og motto

Bauhaus er et byggevarehus som ble startet opp av tyskeren Heinz-G. Baus for over 50 år siden og fikk sitt første varehus i Mannheim. Siden den gang har de åpnet over 250 varehus i Europa, og har over 17 000 ansatte til dags dato. Baus døde tidligere dette året men Bauhaus konsernet fremstår fortsatt som en leder innen byggevarehus. Bauhaus som er en blanding av ordene «bauen» og «haus» kan tolkes som «å bygge hus», og for å bygge hus trenger man materialer, men kan trenger også verktøy. Bauhaus spektulerte på dette og fant ut at han kunne selge alt det byggerne trengte når de skulle bygge hus. Så ikke bare selger Bauhaus i dag byggemateriale, men de selger også verktøy, arbeidsklær, innredninger og belysning. De selger også hage og fritidsutstyr og produkter til bil og båt. På denne måten utfyller de deres eget motto som er «alt under samme tak». 

Teknologisk fremskritt 

Etter hvert som internettet har tatt mer overhånd, finner vi i dag de fleste bedrifter på nett, med egne hjemmesider for bestilling og kontaktinformasjon. Således er Bauhaus fremme med sin egen hjemmeside (klikk her). Det er flott laget med fremheving av sin logo i rødt og hvitt med sine tre hus på siden. Det er ingen tvil om at man har kommet inn på nettsiden til Bauhaus når man entrer. Videre nedover har man en hovedmeny med alle varegruppene linjert bort etter. Veldig enkel og greit framstilt. Får at man skal få en forståelse av sortimentet til Bauhaus så er det som sagt åtte hovedkategorier på førstesiden. Velger man så å gå inn på verktøy og jernvare som er den første kategorien, så finner vi ytterligere fem underkategorier. Her under befinner det seg igjen nærmere 50 ulike grupper. Så Bauhauses sortiment er enormt. 

Norges to varehus 

Norge har to varehus, begge er lokalisert utenfor Oslo, nærmere bestemt på Liertoppen og Vestby. Så har man ikke kort vei til disse, er det enkleste å benytte seg av nettsiden. 

Her får man betjening av hyggelige og faglig kompetente ansatte som setter kunden i sentrum. Og her får man svar på de spørsmålene man trenger å få svar på. Bauhaus tilbyr gratis leie av tilhengere og utleie av diverse utstyr og maskiner til bygging. I tillegg er lokalene lyse og innbydende, og med medarbeidere med spesialist kompetanse innenfor hvert sitt fagfelt. 

Bauhaus Plus Card 

Med medlemskortet til Bauhaus har du samlet alle utgiftene og mottar direkte rabatter og tilbud på kortet. Dersom du innenfor en 12 måneders periode handler for over 25000 kroner får du deretter 5% på alt du handler. Dette økes til 10% dersom du handler for over 50000 kroner på samme periode. Det er mye penger spart på allerede lave priser hos Bauhaus. 

I tillegg får man gratis hengerleie, 5 års garanti, gratis rådgivning, tilgang til sagverk for kutting av trelast i de målene du ønsker, sliping av nøkler, vekstgaranti på planter for å nevne noe.  

Ta en tur innom varehuset eller klikk deg inn på nettsiden deres!

Legg igjen en kommentar