Å dekorere et lite bad – dette skal du tenke på

Bare fordi badet er lite når det gjelder størrelse, betyr det ikke at dens funksjon, lagring eller følelse trenger å lide.

Her nedenfor anbefaler vi hvordan du får små bad til å føles store.

Belysningen skal skinne med sin tilstedeværelse

I små bad er det ekstra viktig å ha god belysning for å ikke få den ubehagelige, fanget følelsen. Så hvis du har eldre lamper og taklamper, må du erstatte disse med LED-lys med hvitt og sterkere lys. Hvis du skal renovere, kan det være lurt å vurdere om et vindu kan installeres på badet.

Lyst og friskt mot veggene

Det faktum at lyse områder gjør at rommet føles litt større har sannsynligvis de fleste personer lagt merke til før. Derfor bør du velge flis eller andre overflater med forsiktighet. Visste du at det er mulig å male både fliser og plastmatter? Dette kan være en god budsjettløsning, hvis du ikke har tenkt på fullstendig renovering!

Velg også hvite møbler for å lure øyet litt ekstra.

Velg store mønstre

Store mønstre, for eksempel brede striper, kan lure øyet til å tro at rommet er større og gir en utvidet følelse. Dette er et triks for å få badet til å føles mer romslig uten å måtte legge til en enkelt kvadratcentimeter. Du kan for eksempel ta en titt på Georg Jensen Damasks utvalg, hvor du finner en masse fine ting med flotte design.

Gjør noe spesielt hvis badet er litt rart i form

Har badet ditt rare vinkler og hjørner, skråtak eller kanskje et veldig lavt tak? I noen tilfeller kan dette være et problem når du skal finne en dusjløsning som passer. Gjør litt forskning på internett, og du vil finne en masse interessant informasjon.

Gjennomsiktig blir usynlig

Et supertips er å velge et klart dusjglass i stedet for et frostet eller mørkt glass. På denne måten vil dusjen din i prinsippet bli usynlig! Dette er en riktig sexy detalj i en ungkarskåk. Er du interessert i innredning og tips til menn, kan du se her.

Lagre mer på mindre områder

Når det gjelder små rom, er det viktig å tenke nøye på lagringen. I tillegg skal de små møblene romme mer, for å kompensere. Når den faktiske overflaten krymper, må lagringsplassen øke, og smarte bademøbler med fullt uttrekkbare og oppbevaringsskuffer er ekstra viktige. Så bli ikke lurt av den lite størrelsen – enda mindre møbler kan overraske deg med god lagringsplass når du åpner dem!

Vi håper disse tipsene vil få deg til å sette pris på ditt lille bad mer!

Vil du lese mer kreative artikler? Les mer her.

Legg igjen en kommentar